Τράπεζα Κύπρου : Χειρισμοί για τη συμμετοχή της Λαϊκής Τράπεζας
Το θέμα που προέκυψε με την κατοχή του 18% των μετοχών της νέας Τράπεζας Κύπρου από τη διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ζήτημα αυτό τέθηκε από μέλη του δ.σ. προς τον διοικητή της ΚΤΚ Πανίκο Δημητριάδη.
Όλα θα εξεταστούν τη Δευτέρα στο δ.σ. της ΚΤΚ μέσα από την πρόθεση να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα, ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, οι οποίες σημείωσαν ότι αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν το επεδίωξαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος

