Τράπεζα Κύπρου : Χειρισμοί για τη συμμετοχή της Λαϊκής Τράπεζας
Το θέμα που προέκυψε με την κατοχή του 18% των μετοχών της νέας Τράπεζας Κύπρου από τη διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ζήτημα αυτό τέθηκε από μέλη του δ.σ. προς τον διοικητή της ΚΤΚ Πανίκο Δημητριάδη.
Όλα θα εξεταστούν τη Δευτέρα στο δ.σ. της ΚΤΚ μέσα από την πρόθεση να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα, ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές, οι οποίες σημείωσαν ότι αναγνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν το επεδίωξαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωκίδα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια – Ο 5ος της παρέας που δεν ακολούθησε, ειδοποίησε τις αρχές
- Γάζα: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
- Όταν το στυλ γίνεται άμυνα: Πώς ο Λάκης Γαβαλάς κέρδισε τον σεβασμό μέσα στη φυλακή
- Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τον Τζον Ρόμπερτσον
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος μέσα στο 2026;
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών
