Απεργία των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ τη Δευτέρα και την Τρίτη
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα αλλά και την αποδόμηση -όπως αναφέρουν- του Οργανισμού. Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, στις 10 το πρωί της Δευτέρας.
Σε 48ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινητικότητα αλλά και την αποδόμηση -όπως αναφέρουν- του Οργανισμού.
Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου, στις 10 το πρωί της Δευτέρας.
Μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ τονίζουν ότι η κοινωνική πρόνοια είναι δικαίωμα των πολιτών και υποχρέωση της Πολιτείας.
Σημειώνουν ότι η κινητικότητα «είναι ενέργεια πρώτα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και μετά εις βάρος των υπαλλήλων του ΟΑΕΔ» και εκτιμούν ότι «όποιος υπερβεί αυτή την «κόκκινη γραμμή», θα βγει στη διαθεσιμότητα από τον λαό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Συνταγή: Ψητό χοιρινό στο φούρνο με μέλι και πατάτες
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι δυο δράστες ενήργησαν μόνοι, λέει η αρχηγός της ομοσπονδιακής αστυνομίας
- Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη – Στόχος «φορτία όπλων από τα ΗΑΕ»
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;