Ένας χρόνος Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη από το BLUE STAR PATMOS
Η Blue Star Ferries με χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση ενός χρόνου συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας από τη δρομολόγηση του νεότευκτου και υπερσύγχρονου πλοίου BLUE STAR PATMOS στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη.
Η Blue Star Ferries με χαρά ανακοινώνει τη συμπλήρωση ενός χρόνου συνεχούς επιτυχημένης παρουσίας από τη δρομολόγηση του νεότευκτου και υπερσύγχρονου πλοίου BLUE STAR PATMOS στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη.
Το ολοκαίνουργιο λαμπρό αστέρι του στόλου ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στις 11 Ιουλίου 2012 στη γραμμή του Β.Α. Αιγαίου και στον ένα χρόνο παρουσίας του σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη γραμμή κερδίζοντας την προτίμηση του επιβατικού κοινού και των επαγγελματιών μεταφορέων.
Ετήσιος Απολογισμός;
- 314 δρομολόγια
- 235.450 επιβάτες
- 22.912 Ι.Χ
- 10.104 φορτηγά οχήματα.
Το Blue Star Patmos
Το BLUE STAR PATMOS ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co Ltd της Ν. Κορέας με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και παραλήφθηκε τον Ιούνιο του 2012. Διαθέτει 90 καμπίνες επιβατών (326 κλίνες), 405 καθίσματα Αεροπορικού Τύπου, άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο.
Ο Όμιλος Attica
Ο Όμιλος Attica, μέλος του οποίου είναι η Blue Star Ferries, δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη). Διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.
- Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Τουλάχιστον 15 νεκροί – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
