Με βεβαίωση από τους Δήμους η απαλλαγή κοινόχρηστων χώρων από τέλος ακινήτων
Βεβαίωση από το Δήμο θα πρέπει να προσκομίσουν στην εφορία οι φορολογούμενοι για τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους από λάθος έχει υπολογισθεί έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων. Στη συνέχει η εφορία θα προχωρήσει στην απαλλαγή των χώρων αυτών από το φόρο που επιβλήθηκε, όπως προβλέπεται σε απόφαση του γ.γ Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.
Βεβαίωση από το Δήμο θα πρέπει να προσκομίσουν στην εφορία οι φορολογούμενοι για τους κοινόχρηστους χώρους στους οποίους από λάθος έχει υπολογισθεί έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων.
Στη συνέχει η εφορία θα προχωρήσει στην απαλλαγή των χώρων αυτών από το φόρο που επιβλήθηκε, όπως προβλέπεται σε απόφαση του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη.
Στην απόφαση σημειώνεται ότι για την απαλλαγή των κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών, για τους οποίους δεν υπάρχει καταχώριση στη βάση πληροφοριών του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), ενώ η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αφορά ηλεκτροδότηση κοινόχρηστου χώρου, απαιτείται βεβαίωση του οικείου δήμου στην οποία θα αναγράφεται ότι η παροχή αυτή αφορά κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας που απαλλάσσονται από το ΤΑΠ, συνοδευόμενη από φωτοαντίγραφο της πράξης σύστασης οριζόντιας ιδιοκτησίας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ταλαιπωρία στην εθνική οδό
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Κλόντια Σίφερ: Αποχαιρετά τη Μπαρντό με φωτογραφίες που μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό
- Ραγδαία αύξηση γρίπης και ιώσεων στα παιδιατρικά νοσοκομεία
- Το Trophy Tour έρχεται στον Πειραιά ενόψει του Betsson Super Cup
- Η μέρα που άλλαξαν τα πάντα: Σαν σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις

