Ξεκίνησε η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο για το νέο φορολογικό κώδικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο που θα τεθεί σε ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης. Παρακολουθήστε τη συζήτηση ζωντανά.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο για το νέο φορολογικό κώδικα και τις απολύσεις στο Δημόσιο που θα τεθεί σε ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης.
Την ίδια ώρα στους δρόμους της Αθήνας χιλιάδες διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, όλα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των 6,3 δισ, ευρώ ώς τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής με διευκρινίσεις εκ μέρους του υπουργού Παιδείας για τους λόγους και τη διαδικασία κατάργησης κλάδων της τεχνικής εκπαίδευσης, νομοτεχνικές βελτιώσεις, αλλαγές εκ μέρους του υπουργού Υγείας και με την απόσυρση διάταξης που προσφέρει ποινική ασυλία στα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, καθώς και τροπολογίας με την οποία προσφερόταν το προεδρικό αεροσκάφος και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τις μετακινήσεις του.
Ειδικότερα για την διάταξη που προσφέρει ποινική ασυλία στα μέλη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε στην επιτροπή το πολυνομοσχέδιο με τον όρο ότι αυτή θα αποσυρθεί από το τελικό κείμενο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]
- Μεξικό: Συνελήφθη πρώην Ολυμπιονίκης – Ήταν από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI
