Με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζει ο «Πετρογκόλ»
Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλωνας Σμύρνης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ την φετινή χρονιά και αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της «ένωσης».
Σε μια εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλωνας Σμύρνης που ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Πετρόπουλου ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ την φετινή χρονιά και αποχώρησε μετά τον υποβιβασμό της «ένωσης».
Η μεταγραφή θεωρείται πολύ σημαντική γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο σκοράρισμα απέναντι στις περισσότερες ομάδες της Superleague.
Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στο Αιγάλεω συνέχισε στο Κερατσίνι και στο Χαϊδάρι στην συνέχεια επέστρεψε στο Αιγάλεω όπου και έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό, μετά από 4,5 χρόνια παραμονής στο «τριφύλλι», τον περασμένο Ιανουάριο, πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ και τώρα στον Απόλλωνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Αντώνη Πετρόπουλου. Ο 27χρονος επιθετικός, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελαιόλαδο: Εκτεταμένους ελέγχους κατά της απάτης ξεκινά η Ισπανία
- Sold out το Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (pic)
- Olivia: Πολύτιμη Ψηφιακή Σύμμαχος για Γυναίκες με Καρκίνο των Ωοθηκών, με την υποστήριξη της AstraZeneca
- Γρίπη: Συναγερμός για τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων – Δύο παιδιά σε ΜΕΘ
- Μοναρχία χτισμένη στη δουλεία: Πώς το βρετανικό στέμμα έγινε ο μεγαλύτερος αγοραστής σκλάβων στον κόσμο
- Γιάν Ομπλακ: Από τον Πειραιά στα… 100!



