Alpha Bank : Στις 10 Ιουνίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Alpha Bank και των warrants , που θα τα συνοδεύουν, σύμφωνα και με το χρονοδιάγραμμα που περιλαμβάνει το συμπλήρωμα του ενημερωτικού δελτίου.
Ως γνωστόν την προσεχή Παρασκευή 31 Μαΐου ολοκληρώνεται η περίοδος άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης . Στις 4 Ιουνίου θα ανακοινωθεί στο Ημερήσιο Δελτίο Τιμών η κάλυψη της αύξησης και η διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών ενώ στις 6 Ιουνίου (εφόσον συνεδριάσει το Χ.Α) θα εγκριθεί η εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών και warrants.
Εφόσον στις 6 Ιουνίου εγκριθεί από το Χ.Α η εισαγωγή των νέων μετοχών θα ακολουθήσει στις 7 Ιουνίου η πίστωση από την ΕΧΑΕ των νέων μετοχών και των warrants στους λογαριασμούς των δικαιούχων στο ΣΑΤ και στις 10 Ιουνίου ξεκινά η διαπραγμάτευσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- O πόλεμος στο Ιράν ωθεί τη Σαουδική Αραβία να συνάψει συμφωνία αμυντικής συνεργασίας με την Ουκρανία
- Παγκράτι: Σύλληψη 47χρονης που οδηγούσε μεθυσμένη στη οδό Ολυμπιάδος – Χτύπησε 4 οχήματα
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Το «πολιτικό μανιφέστο της αλλαγής» κατά Ανδρουλάκη
- Η 90χρονη Ούρσουλα Άντρες, και τα 23 εκατ. δολάρια που έκαναν φτερά – «Με φλέρταραν και με κόρταραν»
- Καιρός: Έρχεται νέα κακοκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα – Ακραίο σενάριο για «μετεωρολογική βόμβα»
- Τρεις στους δέκα σκέφτονται να μετακομίσουν μέσα στο 2026 – Τι δείχνει έρευνα για τις κατοικίες

