Όλα τα φιλιά του κόσμου με το φακό Αργεντινού φωτογράφου
Ο 29χρονος Αργεντινός φωτογράφος Ιγκνάσιο Λέμαν είναι κυνηγός φιλιών... Ταξιδεύει ανά τον κόσμο και «αιχμαλωτίζει» με το φακό του αυθόρμητα φιλιά για να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο: να απαθανατίσει 100 φιλιά σε κάθε πόλη του κόσμου. Η ιδέα γεννήθηκε το περασμένο έτος στη Νέα Υόρκη και μέχρι σήμερα το φωτογραφικό πρότζεκτ «100 World Kisses» έχει ταξιδέψει σε Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Βαρκελώνη, Μπουένος Άιρες, και συνεχίζει. Βίντεο και φωτορεπορτάζ.
Ο 29χρονος Αργεντινός φωτογράφος Ιγκνάσιο Λέμαν είναι κυνηγός φιλιών… Ταξιδεύει ανά τον κόσμο και «αιχμαλωτίζει» με το φακό του αυθόρμητα φιλιά για να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο: να απαθανατίσει 100 φιλιά σε κάθε πόλη του κόσμου.
Η ιδέα γεννήθηκε σε ένα ταξίδι του Ιγκνάσιο πέρυσι στη Νέα Υόρκη. Μέχρι σήμερα το φωτογραφικό πρότζεκτ «100 World Kisses» έχει ταξιδέψει σε Βερολίνο, Παρίσι, Λονδίνο, Πόλη του Μεξικού, Βαρκελώνη, Μπουένος Άιρες, και συνεχίζει.
«Το ‘100 World Kisses’ είναι ένα ανεξάρτητο έργο αγάπης και τέχνης» λέει στη σελίδα του στο Facebook ο Αργεντινός φωτογράφος που γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις και απειλές
- Χαρίτσης: Η πρόταση Μητσοτάκη για διακομματική είναι προσχηματική και συνιστά εμπαιγμό
- Πώς μετριέται η τοξική αρρενωπότητα; Μελέτη διαπιστώνει ότι οι άνδρες «δεν είναι τέρατα»
- Ελλάδα – Τουρκία διαπιστώνουν πρόοδο στη Θετική Ατζέντα και αναζητούν τις συμφωνίες ενόψει ΑΣΣ
- Ταρέμι: «Ξέραμε πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα


