Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πες μου τι σώμα έχεις να σου πω τι φόρεμα θα βάλεις

Πες μου τι σώμα έχεις να σου πω τι φόρεμα θα βάλεις

Το σώμα μας είναι ο καλύτερος οδηγός για το στυλ νυφικού που πρέπει να αναζητούμε για να κλέψουμε με την καλή έννοια την παράσταση. Εμείς δίνουμε τις βασικές κατευθύνσεις γιατί στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεστε εσείς όμορφη και άνετη με ο.τι επιλέξετε. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Έχουμε και λέμε λοιπόν, […]

Το σώμα μας είναι ο καλύτερος οδηγός για το στυλ νυφικού που πρέπει να αναζητούμε για να κλέψουμε με την καλή έννοια την παράσταση.
Εμείς δίνουμε τις βασικές κατευθύνσεις γιατί στην πραγματικότητα αυτό που έχει σημασία είναι να αισθάνεστε εσείς όμορφη και άνετη με ο.τι επιλέξετε. Μια δοκιμή θα σας πείσει.
Έχουμε και λέμε λοιπόν,
Μήλο μου κόκκινο – Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι γυναίκες που έχουν κατιτίς παραπάνω γύρω από την μέση. Ένα φόρεμα με μακρύ κορμό, που θα φτάνει πάνω από το γοφό θα σας κολακέψει. Για να αποσπάσεις την προσοχή από την «μεσαία τάξη» επέλεξε και ένα εντυπωσιακό μπούστο.
Τα πλούσια τα κάλλη σου – Οι γυναίκες με πλούσιο στήθος έχουν ένα μεγάλο χαρτί αλλά θέλει προσοχή. Η υπερέκθεση του μπούστου μπορεί να έχει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα και ίσως παραπάνω πρόστυχο απ’ ό,τι χρειάζεται. Φροντίστε να μην το υπερτονίσετε και να βρείτε εσώρουχα με πραγματικά άψογη εφαρμογή. Αν θέλετε να το «δείξετε» προτιμήστε ένα ντεκολτέ σε σχήμα V ώστε να εκτίθεται μέρος του στήθους σας. Προσωπική μας συμβουλή, αποφύγετε τα στράπλες και τα ανοιχτά τιραντάκια. Το στήθος ξεχειλίζει και κομψό δεν το λες.
Διαφορά στήθους – Εάν πάλι έχετε μικρό στήθος, ένα στράπλες θα σας τονώσει το ηθικό. Προσοχή όμως και σε αυτήν την περίπτωση 1. το στράπλες να εφαρμόζει πάνω σας και 2. το εσώρουχο να σας υποστηρίζει σωστά. Ότι το μικρό στήθος δεν χρειάζεται σουτιέν είναι μύθος. Το χρειάζεται για να του χαρίσει πιο ελκυστικό σχήμα.
Του χρόνου τα καμώματα –Εδώ συναντάμε το κορμί κλεψύδρα όπου ώμοι και λεκάνη έχουν την ίδια περιφέρεια με τη μέση να βρίσκεται κάποια πιο μέσα. Το φόρεμα γοργόνα είναι ο,τι πρέπει για εσάς. Δοκιμάστε και ένα με μια εντυπωσιακή ζώνη στη μέση.
Αχλαδάκι κανείς; – Όλοι γνωρίζουμε το κορμί αχλάδι: στενός κορμός και μεγαλούτσικη λεκάνη. Για αυτήν την κατηγορία κολακευτικές είναι η γραμμές Α αλλά και η ballgown.
Μπιμπελό – Οι μικροκαμωμένες της παρέας ας δοκιμάσουν ένα φόρεμα που θα επιμηκύνουν την μικρή φιγούρα τους, όπως ένα «Fit και Flare» στυλ. Εφαρμοστό πάνω αλλά με πλούσιο ύφασμα και ρέλια στο κομμάτι της φούστας –ειδικά αν ξεκινούν από το γόνατο και κάτω.
Στον ίσιο δρόμο – Εδώ έχουμε πλήρη ταύτιση περιφέρειας, ώμων και μέσης. Το στυλ γοργόνας θα σας κολακεύει ή το «τρομπέτας» με στράπλες μπούστο, στενή μέση και εφαρμοστό στην λεκάνη.
Κορμί λαμπάδα – Ψηλή και αδύνατη; Καλέ τι το σκέφτεστε;;; Φορέστε ό,τι θέλετε αλλά σίγουρα οι ίσιες γραμμές –και με κανένα πλισέ μοτίβο που χαρίζει όγκο –θα αναδείξουν το θανατηφόρο σας κορμί.

gamos.gr

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024