Έξι προσαγωγές από την Αντιτρομοκρατική, ελεύθερος αφέθηκε ο ένας
Έξι άτομα προσήχθησαν νωρίς το απόγευμα της Μ.Τρίτης από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και εξετάζονται από τις Aρχές. Λίγο αργότερα ο ένας εκ των προσαχθέντων αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι προσαχθέντες να είναι μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» και να έχουν συμμετάσχει σε ληστείες, όπως εκείνη στο Βελβεντό Κοζάνης.
Έξι άτομα προσήχθησαν νωρίς το απόγευμα της Μ.Τρίτης από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και εξετάζονται από τις Aρχές. Λίγο αργότερα ο ένας εκ των προσαχθέντων αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια.
Οι προσαγωγές έγιναν από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι προσαχθέντες να είναι μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και να έχουν συμμετάσχει σε ληστείες, όπως εκείνη στο Βελβεντό Κοζάνης.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες που επικαλείται Το Βήμα ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και δύο νεαροί αντεξουσιαστές -ο ένας γιος συνδικαλιστή και ο άλλος απόστρατου αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής- για τους οποίους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης ύστερα από ληστεία στον Φιλώτα Φλώρινας, τον περασμένο Νοέμβριο.
Υπολογίζεται ότι οι προσαχθέντες είναι αυτοί που διέμεναν, μέχρι τις αρχές του χρόνου, σε διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια και είχαν χαθεί τα ίχνη τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι τουλάχιστον και μια γυναίκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί



