Πολιτική συνεργασία ανακοίνωσαν η Κοινωνία Αξιών και οι Δημοκρατικοί
Την πολιτική τους συνεργασία ανακοίνωσαν η «Κοινωνία Αξιών» και οι «Δημοκρατικοί». Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε οι βασικοί ομιλητές, ο Δημήτρης Μπουραντάς, πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών» και ο Θεόδωρος Πολυζωϊδης, πρόεδρος των «Δημοκρατικών», ανέπτυξαν το κοινό όραμα και τις βασικές πολιτικές θέσεις.
Την πολιτική τους συνεργασία ανακοίνωσαν η Κοινωνία Αξιών και οι Δημοκρατικοί. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε οι βασικοί ομιλητές, ο Δημήτρης Μπουραντάς, πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών και ο Θεόδωρος Πολυζωΐδης, πρόεδρος των Δημοκρατικών, ανέπτυξαν το κοινό όραμα και τις βασικές πολιτικές θέσεις.
Τόνισαν την ανάγκη ύπαρξης και λειτουργίας αποτελεσματικών θεσμών για την υποστήριξη του πολιτεύματος, και την ανάγκη να υπάρξει ένα εθνικό, συνεκτικό, στρατηγικό σχέδιο ανασυγκρότησης.
Προέβαλαν την ανάγκη λειτουργίας της οικονομίας προς όφελος της κοινωνίας και μίλησαν για την ανάγκη αλλαγής μοντέλου διακυβέρνησης.
Επίσης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη αναδιάρθρωσης του κράτους, ώστε να γίνει αποτελεσματικό, καθώς και στην ανάγκη αξιολόγησης και την αποτελεσματική αξιοποίηση των ανθρώπινων πόρων, με την προώθηση τους από τα αδρανή μετόπισθεν, στα μεγάλα μέτωπα που υπάρχουν στη χώρα μας και πρέπει να κερδηθούν, την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Νεύρα στο Αιγαίο