
«Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα, θα το έκανα ξανά» λέει ο Γ.Παπαντωνίου
Στους κινδύνους που συνεπάγονται για την Ελλάδα το διασπασμένο και αδύναμο πολιτικό σύστημα και οι επικείμενες γερμανικές εκλογές αναφέρεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου σε άρθρο του στο περιοδικό Foreign Affairs. Το άρθρο τιτλοφορείται: «Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα ... Και θα ήθελα να το κάνω ξανά».
Στους κινδύνους που συνεπάγονται για την Ελλάδα το διασπασμένο και αδύναμο πολιτικό σύστημα και οι επικείμενες γερμανικές εκλογές αναφέρεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου σε άρθρο του στο περιοδικό Foreign Affairs.
Στο άρθρο που τιτλοφορείται «Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα … Και θα ήθελα να το κάνω ξανά» ο κ. Παπαντωνίου αναφέρεται στις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει στην Ευρωζώνη.
Όπως τονίζει, αυτό θα εξαρτηθεί αφενός από το εάν το πολιτικό σύστημα της χώρας, θα βρει τη δύναμη να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και αφετέρου από το κατά πόσον η Ευρωζώνη θα αναμορφώσει τις πολιτικές της υιοθετώντας μια στρατηγική για την ανάπτυξη και θα κινηθεί πιο τολμηρά στο δρόμο προς την ενοποίηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βόρεια Κορέα εφαρμόζει νέες στρατηγικές για βαλλιστικούς πυραύλους και κρουζ με τεχνητή νοημοσύνη
- Drone – show στην Αυστραλία ακυρώθηκε όταν άρχισαν να πέφτουν τα drone από τον ουρανό [βίντεο]
- ΕΛ.Α.Σ.: Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει και κεντρίζει το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ
- Ο έντονος διάλογος Κυρίζογλου – Δούκα στην ΚΕΔΕ
- Ποινή κάθειρξης 12 ετών σε 31χρονο για τον βιασμό κοπέλας το 2022 στα Φαλάσαρνα
- Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Γερμανία σε πισίνες, λίμνες και ποτάμια κατά τη διάρκεια του τριημέρου

