Στο νοσοκομείο με αρρυθμίες ο Χάινς, λίγο πριν από την Εφές
Ζάλη και αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Κάιλ Χάινς με την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Ο Αμερικανός είχε αρρυθμίες και διακομίστηκε άμεσα στην Κεντρική Κλινική, όπου ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του Πειραιά διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει κίνδυνος απουσίας του από τον κρίσιμο 5ο προημιτελικό της Ευρωλίγκα με την Εφές, την Παρασκευή (26/4) στο ΣΕΦ.
Ζάλη και αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Κάιλ Χάινς με την έναρξη της προπόνησης του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Ο Αμερικανός είχε αρρυθμίες και διακομίστηκε άμεσα στην Κεντρική Κλινική, όπου ευτυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του Πειραιά διαπιστώθηκε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Τα συνεχόμενα παιχνίδια, οι προπονήσεις και η πίεση εξάντλησαν τον Χάινς που θα διανυκτερεύσει προληπτικά στην Κεντρική Κλινική.
Την Πέμπτη αναμένεται να πάρει εξιτήριο και εκτός απροόπτου θα συμμετάσχει στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ενώ με βάση τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει κίνδυνος απουσίας του από τον κρίσιμο 5ο προημιτελικό της Ευρωλίγκα με την Αναντολού Εφές, την Παρασκευή (26/4, 21:45) στο ΣΕΦ, όταν κρίνεται η πρόκριση για το φάιναλ φορ του Λονδίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο άλμπουμ, παλιοί λογαριασμοί και ένα μεγάλο ερώτημα: Τι σκεφτόμαστε σήμερα όταν ακούμε τον Morrissey;
- Φουλ για πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, έπεσε ο Παναθηναϊκός – Οι πιθανότητες για τη regular season της Euroleague (pic)
- Συρία: Νέα κλιμάκωση – Η συμφωνία με τη Δαμασκό «δεν ισχύει πλέον» δηλώνουν οι Σύροι Κούρδοι
- Αναθεώρηση όρων δόμησης στο Λουτράκι
- Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Φαραντούρης και με τη «βούλα» της Επιτροπής Δεοντολογίας
- Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων


