Στάση εργασίας και συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος
Νέο κύκλο κινητοποιήσεων ανοίγει η ΑΔΕΔΥ για τις αποχωρήσεις από τον δημόσιο τομέα, αρχής γενομένης από σήμερα, Τετάρτη, οπότε προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος το μεσημέρι. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχει κηρυχθεί στάση εργασίας από τις 12:00 ώς τη λήξη του ωραρίου στην Αττική. Με τον Αντ.Μανιτάκη θα συναντηθεί ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ.
Νέο κύκλο κινητοποιήσεων ανοίγει η ΑΔΕΔΥ για τις αποχωρήσεις από τον δημόσιο τομέα, αρχής γενομένης από σήμερα, Τετάρτη, που προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος το μεσημέρι.
Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στο συλλαλητήριο έχει κηρυχθεί στάση εργασίας από τις 12:00 ώς τη λήξη του ωραρίου στην Αττική.
Σύμφωνα με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, η στάση εργασίας ισχύει και για τους εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες στην Περιφέρεια, εφόσον με απόφαση των κατά τόπους Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ, διοργανωθούν αντίστοιχα συλλαλητήρια.
Με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι «οι αποφάσεις της κυβέρνησης «ανοίγουν το δρόμο» για τη δημιουργία «βιομηχανίας απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων» τα επόμενα χρόνια, καταργώντας πρακτικά και οριστικά τη μονιμότητα, κατά παράβαση της ουσίας των διατάξεων του Συντάγματος».
Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Κων.Τσικρικάς και αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΑΔΕΔΥ θα συναντηθεί με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ.Μανιτάκη, για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο.
Ο κ. Τσικρικάς είπε ότι η κυβέρνηση υιοθέτησε τις καταστροφικές απαιτήσεις της τρόικας που θα κατεδαφίσουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και κράτους πρόνοιας και κάλεσε σε αγώνα μέχρι την τελική ανατροπή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη