Ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης «Μαγειρεύει οικονομικά» καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .
Το μενού της εβδομάδας:

Τη Δευτέρα ετοιμάζει γαρίδες σαγανάκι, σερβιρισμένες πάνω σε λεπτό τραγανό ζυμάρι πίτσας. Συνοδεύουν με σαλάτα γλυκοκολοκύθας με κατσικίσιο τυρί. Μία ζύμη για πίτσα δεν έχει μόνο την παραδοσιακή χρήση της. Έτσι και στην συνταγή μας, το τραγανό φύλλο γίνεται βάση για ένα μοναδικό σαγανάκι με γαρίδες.
Την Τρίτη ετοιμάζει φουρνιστές γλυκοπατάτες με ταλαγάνι. Για Επιδόρπιο ετοιμάζει χαλβά με ταχίνι σοκολάτα και αμύγδαλα.
Την Τετάρτη φτιάχνει έναν υπέροχο λαδερό αρακά μαζί με φιλέτα ψαριού. Από τα πιο θρεπτικά και ολοκληρωμένα γεύματα. Το συνοδευτικό πιάτο είναι φωλιές από φύλλο κανταΐφι, γεμιστές με ποικιλία λαχανικών.
Την Πέμπτη ετοιμάζει τορτελίνια που είναι από τα πιο απολαυστικά ζυμαρικά και συνδυάζουν την γεύση που επιθυμούν, γεμιστά με τυρί, αλλαντικά ή και κρέας. Η σάλτσα γιαουρτιού, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ελαφριές προτάσεις λευκής κρέμας, για να συνδυάσουν τα ζυμαρικά. Στο πνεύμα του κυρίως γεύματος και η μους γιαουρτιού, που συνδυάζει τη γεύση και απόλαυση που προσφέρει ένα γλυκό, με απλά και ελαφριά υλικά.
Την Παρασκευή φτιάχνει ένα πλήρες οικογενειακό φαγητό με αρνάκι και φασολάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Ένα μοναδικό γλυκό, παραδοσιακή Σιφνέικη συνταγή, θα κάνει στο επιδόρπιο με λίγα υλικά και όλη την σοφία των απλών συνταγών.