«Μαγειρεύω οικονομικά», 15/4 ΣΚΑΙ
Την Τρίτη ετοιμάζει φουρνιστές γλυκοπατάτες με ταλαγάνι. Για Επιδόρπιο ετοιμάζει χαλβά με ταχίνι σοκολάτα και αμύγδαλα.
Την Τετάρτη φτιάχνει έναν υπέροχο λαδερό αρακά μαζί με φιλέτα ψαριού. Από τα πιο θρεπτικά και ολοκληρωμένα γεύματα. Το συνοδευτικό πιάτο είναι φωλιές από φύλλο κανταΐφι, γεμιστές με ποικιλία λαχανικών.
Την Πέμπτη ετοιμάζει τορτελίνια που είναι από τα πιο απολαυστικά ζυμαρικά και συνδυάζουν την γεύση που επιθυμούν, γεμιστά με τυρί, αλλαντικά ή και κρέας. Η σάλτσα γιαουρτιού, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ελαφριές προτάσεις λευκής κρέμας, για να συνδυάσουν τα ζυμαρικά. Στο πνεύμα του κυρίως γεύματος και η μους γιαουρτιού, που συνδυάζει τη γεύση και απόλαυση που προσφέρει ένα γλυκό, με απλά και ελαφριά υλικά.
Την Παρασκευή φτιάχνει ένα πλήρες οικογενειακό φαγητό με αρνάκι και φασολάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα. Ένα μοναδικό γλυκό, παραδοσιακή Σιφνέικη συνταγή, θα κάνει στο επιδόρπιο με λίγα υλικά και όλη την σοφία των απλών συνταγών.
- Συμβούλιο Ασφαλείας: Έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ
- Γουινέα: Ομάδα ενόπλων «εξουδετερώθηκε» στην πρωτεύουσα Κονακρί, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες
- Χιόνι και πάγος δημιουργούν προβλήματα στις συγκοινωνίες των ΗΠΑ – Στα λευκά η Νέα Υόρκη
- Μιανμάρ: Οι εκλογές διεξάγονται σε ένα κλίμα βίας και καταστολής λέει ο ΟΗΕ
- Μεγάλη Βρετανία: Συμφώνησε με Αγκόλα και Ναμίμπια για επιστροφές «παράτυπων μεταναστών»
- Οι ΗΠΑ ανησυχούν για το βεληνεκές κινεζικών βαλλιστικών πυραύλων εναντίον πλοίων – Φτάνουν στην Δυτική Ακτή