Συγκέντρωση κατά των μεταλλείων χρυσού – Αντισυγκέντρωση σε μικρή απόσταση
Έξω από το κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που τάσσονται κατά της εξόρυξης χρυσού. Σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι και εργαζόμενοι στα μεταλλεία που εκφράζουν τη στήριξή τους στην επένδυση. Έντονη είναι η αστυνομική παρουσία στην περιοχή.
Έξω από το κτίριο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Χαλκιδικής που τάσσονται κατά της εξόρυξης χρυσού. Σε απόσταση λίγων μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι και εργαζόμενοι στα μεταλλεία που εκφράζουν τη στήριξή τους στην επένδυση.
Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή, εμποδίζοντας τον κόσμο να πλησιάσει στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου, εκεί όπου προγραμματίζεται συνεδρίαση του οργάνου με μοναδικό αντικείμενο την ενημέρωση για τη μεταλλευτική δραστηριότητα.
Κατά τη συνεδρίαση δεν αναμένεται να ληφθεί απόφαση, καθώς έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η γη της ελιάς: Αποκαλύψεις και απειλές
- Χαρίτσης: Η πρόταση Μητσοτάκη για διακομματική είναι προσχηματική και συνιστά εμπαιγμό
- Πώς μετριέται η τοξική αρρενωπότητα; Μελέτη διαπιστώνει ότι οι άνδρες «δεν είναι τέρατα»
- Ελλάδα – Τουρκία διαπιστώνουν πρόοδο στη Θετική Ατζέντα και αναζητούν τις συμφωνίες ενόψει ΑΣΣ
- Ταρέμι: «Ξέραμε πως μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να τα καταφέρουμε» (vid)
- Οι νεκροί του Ιράν δεν ήταν μόνο οι διαδηλωτές – Άοπλοι, ανήλικοι και περαστικοί ανάμεσα στα θύματα


