Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των Χατζηιωάννου και Sprider Stores
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των κοινών μετοχών των εταιρειών Χατζηιωάννου και Sprider Stores, από σήμερα 2 Απριλίου 2013, αποφάσισε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, λαμβάνοντας υπόψη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Όπως αναφέρετια στη σχετική ανακοίνωση και σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δεν διασφαλίζεται και απειλείται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών των εταιρειών, καθώς ο τύπος της έκθεσης ελέγχου των ορκωτών ελεγκτών-λογιστών στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις τους είναι «Αδυναμία έκφρασης γνώμης» και επομένως η αναστολή είναι αναγκαία για την προστασία των επενδυτών.
Σημειώνεται πως οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις των εταιρειών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Χ.Α..
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο Φρανκ Ο. Γκέρι – Ο αρχιτέκτονας που έκανε το μέταλλο να χορεύει, «ανέστησε» το Μπιλμπάο και έδωσε μορφή στο χάος της ζωής
- Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 79-89: Με οδηγό τον Κλάιμπερν η νίκη των μπλαουγκράνα
- Πούτιν και Μόντι υπογράφουν συμφωνίες 100 δισ. [γράφημα]
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια 79-89: Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τέλος στο σερί του Τριφυλλιού
- Γαλατασαράι-Σάμσουνσπορ 3-2: Λύγισε στο φινάλε η αντίπαλος της ΑΕΚ
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα

