«Δέκα άτομα σε 20 τετραγωνικά» λέει ο Β.Παπαγεωργόπουλος για τη φυλακή
Στις συνθήκες κράτησης του στις φυλακές αναφέρεται ο Β.Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης. Λέει, μεταξύ άλλων: «Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα...»
Στις συνθήκες κράτησης του στις φυλακές Διαβατών, αναφέρεται, με ανάρτηση του στο προσωπικό του ιστολόγιο, ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.
«Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα…» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Προσθέτει, ωστόσο, ότι οι πάντες είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί και τον κοιτούν με σεβασμό.
Επανέλαβε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της υπεξαίρεσης και χαρακτήρισε αδικία την καταδίκη του.
Αναφέρθηκε στο έργο του ως υφυπουργός Αθλητισμού και δήμαρχος Θεσσαλονίκης και υπογράμμισε ότι ποτέ στη ζωή του δεν διανοήθηκε να καταχραστεί ούτε ένα ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέκλεισε τις τρανς αθλήτριες από τις γυναικείες κατηγορίες
- Στήριξη στον θεσμό της αναδοχής από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
- Ανοίγουν μέτωπο στην Ερυθρά Θάλασσα οι Χούθι – «Είμαστε πλήρως έτοιμοι στρατιωτικά»
- Κομισιόν: «Πλαστές» 1 στις 3 εκπτώσεις την Black Friday και τη Cyber Monday
- Μάρκος Βαφειάδης: Η τρικλοποδιά
- Το Pornhub στο στόχαστρο – Η ΕΕ προειδοποιεί τις πορνογραφικές πλατφόρμες για την πρόσβαση παιδιών
