Αίσιο τέλος σε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στη Ρωσία
Χωρίς προβλήματα έληξε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στο Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, όπου ένας άνδρας που έλεγε ότι είχε βόμβα, κρατούσε για ώρες τρεις ομήρους. Μετά την έφοδο της αστυνομίας απελευθερώθηκαν δύο παιδιά τα οποία φοιτούν στο σχολείο και ένα μέλος του προσωπικού ασφάλειας.
Χωρίς προβλήματα έληξε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στο Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, όπου ένας άνδρας που έλεγε ότι είχε βόμβα, κρατούσε για ώρες τρεις ομήρους.
Μετά την έφοδο της αστυνομίας απελευθερώθηκαν δύο παιδιά τα οποία φοιτούν στο σχολείο και ένα μέλος του προσωπικού ασφάλειας.
Ο δράστης παραδόθηκε ο ίδιος στις Αρχές. Η βόμβα του αποδείχτηκε ψεύτικη ενώ είχε και ένα όπλο-παιχνίδι.
Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος ένας δάσκαλος.
Ο άνδρας είχε ζητήσει από την αστυνομία να του μόνο φέρει τροφή και ποτό και δεν πρόβαλλε άλλα αιτήματα, σύμφωνα με τις Αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το Reuters, είναι αντιμετώπος με ποινή που μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια φυλάκισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 38χρονης από τον σύντροφό της – Την ακινητοποίησε και την χτυπούσε, πώς σώθηκε
- Κολωνός: Συνελήφθη ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε νεκρή
- Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στους φιλάθλους της για το ματς με τον Πανσερραϊκό
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [01.03 – 07.03.2026]
- Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία ενάντια στην επίθεση στο Ιράν
- Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές του πετρελαίου και του πληθωρισμού

