Αίσιο τέλος σε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στη Ρωσία
Χωρίς προβλήματα έληξε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στο Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, όπου ένας άνδρας που έλεγε ότι είχε βόμβα, κρατούσε για ώρες τρεις ομήρους. Μετά την έφοδο της αστυνομίας απελευθερώθηκαν δύο παιδιά τα οποία φοιτούν στο σχολείο και ένα μέλος του προσωπικού ασφάλειας.
Χωρίς προβλήματα έληξε περιστατικό ομηρίας σε σχολείο στο Αστραχάν της νότιας Ρωσίας, όπου ένας άνδρας που έλεγε ότι είχε βόμβα, κρατούσε για ώρες τρεις ομήρους.
Μετά την έφοδο της αστυνομίας απελευθερώθηκαν δύο παιδιά τα οποία φοιτούν στο σχολείο και ένα μέλος του προσωπικού ασφάλειας.
Ο δράστης παραδόθηκε ο ίδιος στις Αρχές. Η βόμβα του αποδείχτηκε ψεύτικη ενώ είχε και ένα όπλο-παιχνίδι.
Νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος ένας δάσκαλος.
Ο άνδρας είχε ζητήσει από την αστυνομία να του μόνο φέρει τροφή και ποτό και δεν πρόβαλλε άλλα αιτήματα, σύμφωνα με τις Αρχές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το Reuters, είναι αντιμετώπος με ποινή που μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια φυλάκισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D


