
Το λιμάνι της Ζακύνθου απέκλεισαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο του νησιού
Σε ολιγόωρο αποκλεισμό του λιμανιού Ζακύνθου προχώρησαν το απόγευμα εργαζόμενοι του Νοσοκομείου του νησιού και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διαμαρτυρόμενοι για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ίδρυμα τις τελευταίες εβδομάδες.
Σε ολιγόωρο αποκλεισμό του λιμανιού Ζακύνθου προχώρησαν το απόγευμα εργαζόμενοι του Νοσοκομείου του νησιού και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, διαμαρτυρόμενοι για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ίδρυμα τις τελευταίες εβδομάδες.
Είχε προηγηθεί συγκέντρωση στην πλατεία μπροστά από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στην οποία μίλησαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής και ο αντιπεριφερειάρχης Διονύσιος Μυλωνάς.
Στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία που κατέληξε στο λιμάνι της πόλης και εκεί περίπου για μισή ώρα απέκλεισαν την κίνηση οχημάτων και περίπου για δεκαπέντε λεπτά την αποβίβαση επιβατών από το πλοίο της γραμμής.
Σημειώνεται ότι από την περασμένη εβδομάδα έχει υποβάλει την παραίτηση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ζακύνθου, Γιάννης Κομιώτης, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αδυναμία του να διαχειριστεί τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει από τον προϋπολογισμό που έχει εγκρίνει το υπουργείο Υγείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η «μαγική» επικοινωνιακή στρατηγική Τραμπ – Ποιό δεξί χέρι του αντικομμουνιστή Μακάρθι του την έμαθε
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας Πέτρο θα μηνύσει αυτόν του Εκουαδόρ Νομπόα για συκοφαντική δυσφήμιση
- Εκλογές Βουλγαρία: Πολύ κοντά στην αυτοδυναμία ο Ρούμεν Ράντεφ
- Δύο αμερικανοί «εκπαιδευτές» και δύο μεξικανοί νεκροί μετά από επιχείρηση εναντίον των καρτέλ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα


