Τέλος στα σενάρια αλλαγών στις αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών βάζει ο Γ. Στουρνάρας
Τέλος στα σενάρια αλλαγών στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης θέλει να βάλει η κυβέρνηση, με αφορμή τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι επίκεινται αλλαγές στον τρόπο και το χρόνο διενέργειας των αυξήσεων κεφαλαίου των τραπεζών. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε την Τετάρτη ότι «οι διαδικασίες αναδιάρθρωσης του τραπεζικού συστήματος ακολουθούν το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο».
Τέλος στα σενάρια αλλαγών στο πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης θέλει να βάλει η κυβέρνηση, με αφορμή τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι επίκεινται αλλαγές στον τρόπο και το χρόνο διενέργειας των αυξήσεων κεφαλαίου των τραπεζών.
Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας δήλωσε την Τετάρτη ότι «οι διαδικασίες αναδιάρθρωσης του τραπεζικού συστήματος ακολουθούν το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο».
Σύμφωνα με πληροφορίες του vima.gr, η Εθνική Τράπεζα είναι η μόνη που έχει διασφαλίσει τη μετάθεση του χρόνου πραγματοποίησης της αύξησης κεφαλαίου για τις αρχές του καλοκαιριού, καθώς εκκρεμεί η ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης με την Eurobank.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 5 Μαρτίου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]
- Βιλνέβ – Αθηναϊκός 78-70: Στους τελικούς, παρά την ήττα, η ομάδα του Βύρωνα! (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοράραμε δύο γκολ από καθαρά πέναλτι, από λάθη των αμυντικών τους»
- Αποθέωση του Γκιμπς – Γουάιτ για το φανταστικό γκολ κόντρα στην Σίτι (vids)
- Ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχτηκε τον μοναδικό Γιάννη Κότσιρα σε ένα «μουσικό ταξίδι» στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»


