Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
10 νυφικά που θα σε κάνουν κούκλα

10 νυφικά που θα σε κάνουν κούκλα

Ιωάννα Ζυμαρίτη 1959. Η αυθεντική νύφη Barbie αγκαζέ με τον Ken Set. To 1959 είχε επανακυκλοφορήσει με αφορμή τα γενέθλια των 50 χρόνων της. Το νυφικό της είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό της μόδας εκείνης της εποχής. 1963. Πόσο σύγχρονο και πόσο παραμυθένιο δείχνει. Τα μαλλιά της είναι ακόμη κοντά. Ίσως να είχε επηρεαστεί και αυτή από […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη

1959. Η αυθεντική νύφη Barbie αγκαζέ με τον Ken Set. To 1959 είχε επανακυκλοφορήσει με αφορμή τα γενέθλια των 50 χρόνων της. Το νυφικό της είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικό της μόδας εκείνης της εποχής.
1963. Πόσο σύγχρονο και πόσο παραμυθένιο δείχνει. Τα μαλλιά της είναι ακόμη κοντά. Ίσως να είχε επηρεαστεί και αυτή από τη κουπ της Merilyn Monroe…
1989. Η δεκαετία της στυλιστικής υπερβολής και η Barbie –ως πιστή fashionista –ακολουθεί τις τάσεις πλασάροντας τα φουσκωτά μανίκια και το εντυπωσιακό κολιέ.
1992. Ο αμερικανός σχεδιαστής Bob Mackie σχεδιάζει για τη Barbie ένα νυφικό υπερπαραγωγή. Δημιουργίες του είχαν φορέσει σταρς όπως η Cher, η Diana Ross, η Lisa Minelli και η Tina Turner ενώ υπέγραφε τα κουστούμια για την εκπομπή Carol Burnett.
2000. Η νέα χιλιετία βρίσκει την Barbie κομψοτάτη με πριγκιπικό, στράπλες νυφικό (το γνωστό και ως ballgown).
2004. Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η ομορφιά σου! Περίτεχνο μπούστο με εντυπωσιακά σκουλαρίκια-πολυέλαιος και πλούσια με μεταξωτή οργάντζα υποστηριζόμενη εσωτερικά από ταφταδένια φούστα. Εξαιρετικό.
2005. Ο,τι πιο ρομαντικό και σικ με πρωταγωνίστρια φυσικά τη δαντέλα και σημαντική λεπτομέρεια τις κορδέλες από οργάντζα με σατέν μπορντούρα.
2007. Η Reem Acra θα δώσει τη δική της ερμηνεία για την πολυτέλεια μέσα από τα ωυφικό της Barbie με την απίστευτη απλικαριστή διαφάνεια και την τεράστια, πλούσια ουρά στολισμένη με πέρλες.
2008. Η Barbie υιοθετεί το στυλ γοργόνα και «συνεργάζεται» για πρώτη φορά με τη Vera Wang.
2012. Η Barbie να υιοθετήσει το αγαπημένο της ροζ και το ζωηρό μοβ για την νυφική της εμφάνιση.

gamos.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024