Έσοδα 2,5 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις αναμένει το ΤΑΙΠΕΔ
Την εκτίμηση ότι το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θα πετύχει τον εισπρακτικό στόχο του 2013 από τις αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γ.Εμίρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Les Echos.
Την εκτίμηση ότι το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) θα πετύχει τον εισπρακτικό στόχο του 2013 από τις αποκρατικοποιήσεις εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ κ. Γ. Εμίρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Les Echos.
Ειδικότερα, κ. Εμίρης εμφανίσθηκε αισιόδοξος για την επίτευξη του εφετινού στόχου των 2,5 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις και εκτίμησε ότι θα υπάρξουν ισχυρές προσφορές τόσο για τον ΟΠΑΠ όσο και για τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την πώληση του ΟΔΙΕ, αλλά και της ΕΥΑΘ και προανήγγειλε για το δεύτερο εξάμηνο του 2013 την έναρξη των αποκρατικοποιήσεων των ΕΛΠΕ, ΕΥΔΑΠ αλλά και της ΔΕΗ.
Για ην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου είπε πως θα πωληθεί έκταση στη Ρόδο (Αφάντου), αλλά και περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Δημοσίου στο εξωτερικό τα οποία δεν χρησιμοποιούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαρκ Ράφαλο VS Τζέιμς Κάμερον: Άν το deal της Netflix το έκλεινε η Paramount θα είχατε πρόβλημα με τα μονοπώλια;
- Η επιστήμη ξέρει το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο
- Τέμπη: Μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα – Σε πλήρη ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ., τα μέτρα ασφαλείας
- Η Μπρίτανι Μπράουερ υποστηρίζει ότι το νέο ντοκιμαντέρ για το American Next Top Model είναι «τραυματικό»
- Ενέργεια: Το «σενάριο επιστημονικής φαντασίας» που σήμερα μπορεί να γίνει πραγματικότητα
- Πληθωρισμός: Γιατί τσιμπάει στις στατιστικές, αλλά «δαγκώνει» στην τσέπη μας



