Αστέρας Βουλιαγμένης : Στις 19 Μαρτίου 2013 ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού
Στις 19 Μαρτίου 2013 ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την πώληση του Αστέρα της Βουλιαγμένης, καθώς μέχρι τότε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να καταθέσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην διαδικασία.
Θα ακολουθήσει επιλογή των επενδυτών και θα υπογραφούν συμβάσεις εμπιστευτικότητας. Το διάστημα Απριλίου- Αυγούστου οι επενδυτές θα λάβουν τα οικονομικά και νομικά στοιχεία, ώστε να πραγματοποιηθούν οι σχετικοί έλεγχοι (due diligence). Ακολούθως θα υποβληθούν οι δεσμευτικές προσφορές και αν όλα εξελιχθούν ομαλά το Νοέμβριο θα ανακοινωθεί η συμφωνία.
Το συγκρότημα του Αστέρα περιλαμβάνει 3 ξενοδοχεία, 58 μπανγκαλόουζ και εκτείνεται σε έκταση 306 στρεμμάτων στο Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενετία: Εννέα υπνοδωμάτια, επτά πρόωροι θάνατοι – Μπορεί το «καταραμένο» παλάτι να προσελκύσει αγοραστή;
- «Οι νέοι θα πληγούν περισσότερο από το τσουνάμι της τεχνητής νοημοσύνης» προειδοποιεί η επικεφαλής του ΔΝΤ
- Η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεσμεύεται να «περάσει» την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ, παρά τις αντιρρήσεις
- Πρόεδρός Παρτιζάν: «Το πρόβλημα λέγεται Τζαμπάρι Πάρκερ – Δεν ζήτησα να πουληθεί ο Νιλικίνα»
- Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο πλήρη ναυτικού αποκλεισμού της Κούβας στις εισαγωγές πετρελαίου
- Από την άρνηση στην αποδοχή: Η Ευρώπη πενθεί το ΝΑΤΟ – Και έχει περάσει όλα τα στάδια

