Διαμαρτυρία φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για το σχέδιο «Αθηνά»
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα. Το σχέδιο είχε οριστεί να συζητηθεί εντός της ημέρας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο η συζήτηση αναβλήθηκε πιθανότατα για την επόμενη Τρίτη. Η συγκέντρωση θα γίνει στο υπουργείο Παιδείας στις 12:30 το μεσημέρι και θα συμμετάσχουν 36 φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του σχεδίου «Αθηνά» του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιείται σήμερα, Πέμπτη, στην Αθήνα.
Το σχέδιο είχε οριστεί να συζητηθεί εντός της ημέρας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ωστόσο η συζήτηση αναβλήθηκε πιθανότατα για την επόμενη Τρίτη.
Η συγκέντρωση θα γίνει έξω από το υπουργείο Παιδείας στις 12:30 το μεσημέρι και θα συμμετάσχουν 36 φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα.
Το σχέδιο συγχώνευσης των ΑΕΙ και ΤΕΙ έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις τόσο ανάμεσα σε βουλευτές της τρικομματικής κυβέρνησης, όσο και ανάμεσα σε φοιτητές, σχολές και τοπικές κοινωνίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet (pic)
- Η Αμερικανίδα κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου – Αυτός την αναγνώρισε στα 14, αυτή έβαλε τους όρους της
- Serie A: Νίκη (1-0) μετά από τρία ματς για την Αταλάντα και τροχιά Ευρώπης, τρίτη σερί για την Λάτσιο (2-0)
- Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 68-84: Πέρασαν από τη Γλυφάδα οι «πράσινοι» με κορυφαίο τον Σορτς
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
