Επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής και Γκερέκου
Τέσσερις βουλευτές που είχαν τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, επιστρέφουν εν όψει του συνεδρίου. Πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο, Μιχάλη Κασσή και Αντζελα Γκερέκου.
Τέσσερις βουλευτές που είχαν τεθεί εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου, επιστρέφουν εν όψει του συνεδρίου. Πρόκειται για τους Κώστα Σκανδαλίδη, Γιάννη Κουτσούκο, Μιχάλη Κασσή και Αντζελα Γκερέκου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τον Πρόεδρο της Βουλής με επιστολή του την Πέμπτη.
«Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε η Άντζελα Γκερέκου, σημειώνοντας ότι «έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα».
Η κ. Γκερέκου ανέφερε ότι μέσα από τη συμμετοχή της επιθυμεί να συμβάλει στο διάλογο «για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά», έναν διάλογο που, όπως τονίζει, «πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς