4η συνάντηση για τα «Ξεφτέρια» στο πάρκο «Α. Τρίτσης»
Στην τέταρτη συνάντηση της περιόδου της παιδικής παρέας "Ξεφτέρια" της Ορνιθολογικής, τα παιδιά θα φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες πουλιών και μέσα από παιχνίδια θα μάθουν για τις περιπέτειες της Νανόχηνας!
Στην τέταρτη συνάντηση της περιόδου της παιδικής παρέας Ξεφτέρια της Ορνιθολογικής, τα παιδιά θα φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες πουλιών και μέσα από παιχνίδια θα μάθουν για τις περιπέτειες της Νανόχηνας!
Οι Απόκριες πλησιάζουν και τα Ξεφτέρια ετοιμάζονται να τις χαρούν!
Μεταμφιέζονται σε ευφάνταστα, πολύχρωμα πουλιά, έτοιμα για δράση.
Μαθαίνουν για τις περιπέτειες και τις δυσκολίες μιας σπάνιας χήνας, της Νανόχηνας, και καταστρώνουν σχέδια διάσωσής της.
Τελικά, τα μεταμφιεσμένα Ξεφτέρια θα καταφέρουν να βρουν τον τρόπο να σωθεί η Νανόχηνα;
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας* είναι η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης συμμετοχής και η αποστολή της στο park@ornithologiki.gr ή με fax στο 210 2316977.
*σε περίπτωση που δεν είστε μέλη, δηλαδή τα παιδιά σας δεν είναι… ξεφτέρια, μπορείτε να τα εγγράψετε και πριν από την εκδήλωση.
Όταν τα παιδιά αντίκρισαν τον κόσμο των μεγάλων, αποφάσισαν να τον αλλάξουν… και έγιναν… ΞΕΦΤΕΡΙΑ!
4η Συνάντηση της παιδικής λέσχης Ξεφτέρια
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 11:00
Κέντρο Ενημέρωσης της Ορνιθολογικής
Πάρκο Α. Τρίτση
Σπύρου Μουστακλή 23 (Τέρμα)
Ίλιον Αττικής
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν
- Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι καταδίκασε τις επιθέσεις εναντίον του Ιράν
