Ένα ημίχρονο άντεξε η Καβάλα απέναντι στον Πανιώνιο
Για ένα ημίχρονο άντεξε η Καβάλα απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε τελικά εύκολα με 88-71 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.
Για ένα ημίχρονο άντεξε η Καβάλα απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε τελικά εύκολα με 88-71 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανδρών. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο ματς, αλλά ο Πανιώνιος έχοντας καλύτερη άμυνα, προηγήθηκε με 15-9. Η Καβάλα δεν το έβαλε κάτω και με με τον Κόλεμαν να κάνει… πάρτι στη ρακέτα, επέστρεψαν στο ματς και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 18-17 υπέρ των γηπεδούχων.
Η Καβάλα συνέχισε να στέλνει την μπάλα στη ρακέτα και έτσι να μένει μέσα στο ματς, αφού στο σκορ οι δυο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι (23-21) και με το ημίχρονο να τελειώνει με 36-35.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Παππάς, Πέιν και Μίλμπουρν, έδωσαν ενέργεια στους γηπεδούχους που έφτασαν στο +9 (55-46), ενώ στη συνέχεια το καλάθι του Μπατή έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (59-48).
Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος πάτησε το γκάζι με την Καβάλα να μην βρίσκει απαντήσεις και το δεκάλεπτο να λήγει με 64-49.
Στην τελευταία περίοδο, ο Πανιώνιος ξεκίνησε με επιμέρους σκορ 7-2, και έτσι η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +20 (71-51). Η Καβάλα δεν μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση, με το τελικά σκορ να γράφει… 88-71.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 36-35, 64-49, 88-71.
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 11, Πέιν 18 (1), Μοτσενίγος 1, Αθηναίου 3 (1), Κιζ 8 (2), Μίλμπουρν 10 (1), Αθανασούλας, Μπατής 2, Καββαδάς 6, Παππάς 24 (5), Αγραβάνης 1, Μπούκερ 4.
Καβάλα (Κορωνιός): Πάνος 2, Αράπης, Άρμπετ 5 (1), Καλαμπάκας 5 (1), Μανωλόπουλος, Στεφανίδης 12, Μιλόσεβιτς 13, Πιεβάλιτσα, Μίτροβιτς 9 (2), Κρστέφσκι, Κόλεμαν 19, Ατσάρα 6 (2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι Αθώοι: Δυο νέα πρόσωπα καθορίζουν την πορεία του Γιάννου στην Ήπειρο – Ο ρόλος της Γιούλης Τσαγκαράκη και της Φιλίππας Κουτούπα
- Χαρίτσης: Η πρόσδεση της κυβέρνησης στον άξονα ΗΠΑ–Ισραήλ καθιστά την Ελλάδα ευάλωτη σε επικίνδυνες εμπλοκές
- Οι αγώνες της Euroleague φεύγουν ξανά από το Ισραήλ – Τι ισχύει για τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με τη Χάποελ
- Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 30 Απριλίου
- Μενδώνη: Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Καισαριανής
- Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο