Σε απολογία την Παρασκευή οι δύο ύποπτοι για τον εμπρησμό της Marfin
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν την Παρασκευή τα δύο πρόσωπα που θεωρούνται υπεύθυνα για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin επί της Σταδίου, στις 5 Μαΐου του 2010, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών υπαλλήλων: της Παρασκευής Ζούλια, Επαμεινώνδα Τσάκαλη και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου. Τέσσερα κακουργήματα συνθέτουν το κατηγορητήριο: ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη από την οποία κινδύνεψαν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.
Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν την Παρασκευή τα δύο πρόσωπα που θεωρούνται υπεύθυνα για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας Marfin επί της Σταδίου, στις 5 Μαΐου του 2010, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο τριών υπαλλήλων: της Παρασκευής Ζούλια, Επαμεινώνδα Τσάκαλη και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου.
Τέσσερα κακουργήματα συνθέτουν το κατηγορητήριο: ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και έκρηξη από την οποία κινδύνεψαν περιουσίες και ανθρώπινες ζωές.
Σύμφωνα με Τα Νέα, λόγω της βαρύτητας των κατηγοριών και του όγκου της δικογραφίας, και οι δύο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να ενημερωθούν οι ίδιοι και οι συνήγοροί τους για τα στοιχεία της δικογραφίας.
Και τα δύο πρόσωπα είχαν εξεταστεί ως ύποπτοι τέλεσης αξιόποινης πράξης στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης και από τότε είχαν αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις;
- Τζόλης και Καρέτσας στο «στόχαστρο» της Νάπολι
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
