Δεύτερος γύρος Ομπάμα εναντίον επίμονης μύγας
Ο Ομπάμα γύρισε στο Λευκό Οίκο και οι μύγες εμφανίστηκαν, για να του ευχηθούν καλή δεύτερη θητεία: Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθούσε να διώξει μύγα που επέμενε να κάθεται στο μέτωπό του την ώρα που παρουσίαζε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους τους επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Γραφείου Προστασίας του Καταναλωτή. Αυτή τη φορά τουλάχιστον, ο Ομπάμα κρατήθηκε και δεν σκότωσε τη μύγα όπως είχε κάνει το 2009.
Ο Ομπάμα γύρισε στο Λευκό Οίκο, και οι μύγες εμφανίστηκαν για να του ευχηθούν καλή δεύτερη θητεία: Ο Αμερικανός πρόεδρος προσπαθούσε να διώξει μύγα που επέμενε να κάθεται στο μέτωπό του την ώρα που παρουσίαζε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους τους επικεφαλής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Γραφείου Προστασίας του Καταναλωτή.
«Χρειαζόμαστε αστυνομικούς να επιτηρούν το νόμο» έλεγε ο Ομπάμα για τους δύο νέους αξιωματούχους την ώρα που πάλευε να διώξει τη μύγα. «Αυτός εδώ ο τύπος με ενοχλεί λίγο» διέκοψε, αστειευόμενος.
Αυτή τη φορά τουλάχιστον, ο Ομπάμα κρατήθηκε και δεν σκότωσε τη μύγα όπως είχε κάνει το 2009, την ώρα που μαγνητοσκοπούσε συνέντευξη. Τότε μάλιστα, οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων είχε εκφράσει τη διαμαρτυρία του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Μαρινέλλα – «Είναι από τις μεγάλες γυναίκες των καιρών μας»
- Γιορτή σήμερα 2 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.04.2026]
- Σάκοτα: «Έπρεπε να ψάξουμε τον τρόπο να παλέψουμε και το κάναμε»
- Microsoft: Κυβερνοεπιθέσεις με «όχημα» γνωστή πλατφόρμα – Οργανωμένη εκστρατεία διανομής malware
- Ο Χρήστος Μάστορας ξεσήκωσε το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Η συγκλονιστική αφιέρωση στη Μαρινέλλα





