Παραιτείται του μισθού της η Γιάννα Αγγελοπούλου
Παραιτείται του μισθού, που προβλέπεται για τη θέση του πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων, η Γιάννα Αγγελοπούλου. Με επιστολή της, που απέστειλε την Δευτέρα στον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, η κ. Αγγελοπούλου σημειώνει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει να πάψει η καταβολή του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης. Έτσι, στο μεσοδιάστημα διέθεσε το συνολικό ποσό των αμοιβών της σε κοινωνικούς σκοπούς.
Παραιτείται του μισθού, που προβλέπεται για τη θέση του πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων, η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Με επιστολή της, που απέστειλε χθες στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, η κ. Αγγελοπούλου σημειώνει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει να πάψει η καταβολή σ΄εκείνη του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.
Στο μεταξύ, το συνολικό ποσό των αμοιβών, που της προέκυψαν έκτοτε, το διέθεσε στην υποστήριξη φορέων με κοινωνικούς σκοπούς.
«Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού» καταλήγει η επιστολή της κ. Αγγελοπούλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια – Πάει για sold out και το ματς με τον ΟΦΗ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια