Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σωματείου Ψωριασικών Ασθενών «Καλυψώ»
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «Καλυψώ».
Στο παζάρι θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα διακοσμητικά της ομάδας δημιουργίας του Σωματείου, κοσμήματα, έργα τέχνης, σπιτικές λιχουδιές και καλομεταχειρισμένα βιβλία και αντικείμενα.
Εκτός από το παζάρι, θα υπάρχει και ενημέρωση για την ψωρίαση και τις δραστηριότητες του Σωματείου, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη δράσεων του σωματείου που στοχεύουν στον ασθενή με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.
health.in.gr
- Ποια Ελληνικά Online Live Καζίνο Προσφέρουν το Καλύτερο Cross-Device Syncing;
- Νέα Αριστερά: Το σκάνδαλο των υποκλοπών τώρα αρχίζει – Μύδροι κατά της κυβέρνησης μετά την αποκάλυψη του in
- Η απάντηση του Κλοπ για πιθανή επιστροφή: «Ποτέ μην λες ποτέ»
- Νέα επαγγελματική «σφαλιάρα» για την Νίκολα Πελτζ με φόντο τον πόλεμο των Μπέκαμ – Είναι ενοχλητικό, δεν βλέπεται
- Πώς θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία – Η διαδικασία και τα ποσά
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»

