Χριστουγεννιάτικο παζάρι ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ 2012
Τα έσοδα του Παζαριού θα διατεθούν για τις ανάγκες του Προγράμματος.
Ο χώρος λειτουργίας του παζαριού αποτελεί ευγενική χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Το πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στη Αθήνα. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, με κύριους στόχους την ψυχική απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.
Απευθύνεται: σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών ενήλικες άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς και στις οικογένειές τους.
Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι οι εξής:
Ψυχική απεξάρτηση, Ατομική και ομαδική συμβουλευτική, Εκπαιδευτική συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός, Επαγγελματική κατάρτιση, Επαγγελματική συμβουλευτική, Αθλητικές και δημιουργικές ομάδες, Οικογενειακή συμβουλευτική.
Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.
Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.
ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
Θεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Σταυροπούλου 29, 112 52 Αθήνα, Τ 210 8640943, 210 8653960 F 210 8651227 Ε info@kethea-diavasi.gr www.kethea-diavasi.gr
Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 116/296034-62
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- «Βροχή» τα 112 για επικίνδυνα φαινόμενα: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – «Καμπανάκι» για Αττική

