Άγριο διπλό φονικό στο Μώλο Φθιώτιδας
Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο Μώλο Φθιώτιδας 18χρονος ο οποίος νωρίτερα σκότωσε με μαχαίρι τη γιαγιά του, έπειτα από διαπληκτισμό, καθώς και γείτονά του που παρενέβη προσπαθώντας να προστατέψει την ηλικιωμένη.
Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στο Μώλο Φθιώτιδας 18χρονος ο οποίος νωρίτερα σκότωσε με μαχαίρι την 89χρονη γιαγιά του, έπειτα από διαπληκτισμό, καθώς και 74χρονο γείτονά του που παρενέβη προσπαθώντας να προστατέψει την ηλικιωμένη.
Πριν συλληφθεί, ο νεαρός, εκτός εαυτού, τραυμάτισε και τη σύζυγο του γείτονά του με μαχαίρι. Η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν περισσότερο από μισή ώρα να απομονώσουν τον 18χρονο δράστη ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας σε κατάσταση αμόκ, όπου και παραμένει φρουρούμενος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


