Η εκδίκηση των Μπάτζικ μέσα στο Λος Αντζελες για τον Χάουαρντ!
Με κορυφαίο τον Ααρον Αφλάλο που σημείωσε 30 πόντους και τον Γκλεν Ντέιβις να πετυχαίνει 23 και να «μαζεύει» 12 ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ, νίκησαν 113-103 τους Λέικερς στο Λος Αντζελες, φτάνοντας στις έξι νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 34 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Με κορυφαίο τον Ααρον Αφλάλο που σημείωσε 30 πόντους και τον Γκλεν Ντέιβις να πετυχαίνει 23 και να «μαζεύει» 12 ριμπάουντ, οι Ορλάντο Μάτζικ, νίκησαν 113-103 τους Λέικερς στο Λος Αντζελες, φτάνοντας στις έξι νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.
Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 34 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ.
Παράλληλα, οι Νικς επικράτησαν μέσα στην Νέα Υόρκη των Φοίνιξ Σανς με 106-99 και διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους με επτά νίκες ισάριθμους αγώνες.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Καρμέλο Αντονι με 34 πόντους, ενώ κορυφαίος των «Ηλιων» ήταν ο Γκορτατ με 18 πόντους και δέκα ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»
- Πώς ο εγκέφαλος επιδεινώνει τις βλάβες μετά το έμφραγμα – Ελπίδα για νέες θεραπείες
- Η γη της ελιάς: Ένταση και ανατροπές
- The day after

