Ζούσε επί τρία χρόνια με τη σορό του άντρα της στο κρεβάτι της
Τη σορό του άντρα της κρατούσε επί τρία χρόνια μέσα στο σπίτι που έμενε με τα πέντε παιδιά τους μια γυναίκα από τη Ρωσία. Η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων με ψυχιατρικό ιστορικό, τρελάθηκε όταν ο σύζυγός της πέθανε από φυσικά αίτια το 2009 και εκείνη πίστευε ότι θα αναστηθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε τοποθετήσει τη σορό του άντρα της σε ένα κρεβάτι και ζητούσε από τα παιδιά της να μιλάνε στο πτώμα και να το ταΐζουν.
Τη σορό του άντρα της κρατούσε επί τρία χρόνια μέσα στο σπίτι που έμενε με τα πέντε παιδιά τους μια γυναίκα από τη Ρωσία.
Οι εισαγγελείς στην κεντρική περιοχή Γιαροσκλαβ, δήλωσαν ότι η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων με ψυχιατρικό ιστορικό, τρελάθηκε όταν ο σύζυγός της πέθανε από φυσικά αίτια το 2009 και εκείνη πίστευε ότι θα αναστηθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε τοποθετήσει τη σορό του άντρα της σε ένα κρεβάτι και ζητούσε από τα παιδιά της να μιλάνε στο πτώμα και να το ταΐζουν.
Η έρευνα ξεκίνησε όταν τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε η σορός του συζύγου της μέσα σε έναν κάδο.
Δύο από τα παιδιά της αποφάσισαν να πετάξουν τη σωρό όταν η οικογένεια μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Μπέρδεψε τους «Φραπέδες» και τους «Χασάπηδες» της ΝΔ με τους πραγματικούς αγρότες
- Μην το κουράζεις: Σταμάτα να το υπεραναλύεις τόσο – γιορτές έχουμε
- Τα λάθη που «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Η προθεσμία για τροποποιήσεις στο Ε9
- Axios: Ο Τραμπ πίεσε τον Νετανιάχου να αλλάξει τις πολιτικές του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη