Ζούσε επί τρία χρόνια με τη σορό του άντρα της στο κρεβάτι της
Τη σορό του άντρα της κρατούσε επί τρία χρόνια μέσα στο σπίτι που έμενε με τα πέντε παιδιά τους μια γυναίκα από τη Ρωσία. Η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων με ψυχιατρικό ιστορικό, τρελάθηκε όταν ο σύζυγός της πέθανε από φυσικά αίτια το 2009 και εκείνη πίστευε ότι θα αναστηθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε τοποθετήσει τη σορό του άντρα της σε ένα κρεβάτι και ζητούσε από τα παιδιά της να μιλάνε στο πτώμα και να το ταΐζουν.
Τη σορό του άντρα της κρατούσε επί τρία χρόνια μέσα στο σπίτι που έμενε με τα πέντε παιδιά τους μια γυναίκα από τη Ρωσία.
Οι εισαγγελείς στην κεντρική περιοχή Γιαροσκλαβ, δήλωσαν ότι η γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων με ψυχιατρικό ιστορικό, τρελάθηκε όταν ο σύζυγός της πέθανε από φυσικά αίτια το 2009 και εκείνη πίστευε ότι θα αναστηθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε τοποθετήσει τη σορό του άντρα της σε ένα κρεβάτι και ζητούσε από τα παιδιά της να μιλάνε στο πτώμα και να το ταΐζουν.
Η έρευνα ξεκίνησε όταν τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε η σορός του συζύγου της μέσα σε έναν κάδο.
Δύο από τα παιδιά της αποφάσισαν να πετάξουν τη σωρό όταν η οικογένεια μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters
- Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία
- Ο Ντόντσιτς στα… παπούτσια του Τζόρνταν: Ο «Λούκα Μάτζικ» διαλύει όλα τα ρεκόρ στο NBA (vid, pics)
- Βασίλης Καρράς: Παίκτης από reality της Βουλγαρίας τον ενσαρκώνει και αποθεώνεται
- Χάρης Δούκας: «Βασικός στόχος του ΠΑΣΟΚ να φύγει η ΝΔ – Καμία συγκυβέρνηση με τη ΝΔ των υποκλοπών»
- Εθνική Ελλάδας: Ο Ιταλός Κίφι σφυρίζει το φιλικό με την Παραγουάη
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με Τασούλα, Ανδρέα και Καραϊσκάκη το νέο βίντεο για το συνέδριο

