Δεν είπαμε ότι όλοι οι στόχοι μας είναι άμεσα υλοποιήσιμοι, λέει ο Δ.Παπαδημούλης
«Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο» δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Παραμένουμε σταθεροί στην προεκλογική μας δέσμευση: Ακύρωση του Μνημονίου, επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν είπαμε ότι το σύνολο των στόχων μας είναι άμεσα πραγματοποιήσιμο» δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει ότι «ο στρατηγικός μας στόχος είναι σοσιαλισμός με δημοκρατία και ελευθερία. Εμείς όμως δεν λέμε ‘στις 18 σοσιαλισμός’» και συμπληρώνει:
«Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι θα πατήσουμε ένα κουμπί και θα ξαναγυρίσουν τα πράγματα εκεί που ήταν το 2008 ή το 2009. Εμείς δεν επιθυμούμε την Ελλάδα της φούσκας που μας κληροδότησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Φιλοδοξούμε να βάλουμε φρένο στον υφεσιακό κατήφορο».
Σε ερώτηση αν «βγαίνουν τα κουκιά» για σχηματισμό κυβέρνησης σε περίπτωση που γινόταν εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ ερχόταν πρώτος, ο κ. Παπαδημούλης απαντά ότι «όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, με γνώμονα την εντολή του λαού και τη λαϊκή ψήφο, το πρόγραμμά μας και την ανάγκη για αξιόπιστα πρόσωπα στο τιμόνι της χώρας, θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να υπάρξει κυβερνητική πλειοψηφία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις

