Το Facebook διέγραψε τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Σε διαγραφή όλων των προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε το Facebook, καθώς κρίθηκε ότι παρέβαιναν την πολιτική της εταιρείας κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού. Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ μελών του κόμματος που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα.
Σε διαγραφή όλων των προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής προχώρησε το Facebook, καθώς κρίθηκε ότι παρέβαιναν την πολιτική της εταιρείας κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού.
Ταυτόχρονα «έκλεισαν» και προφίλ μελών του κόμματος που είχαν αναρτήσει ναζιστικά σύμβολα και έκαναν φασιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, σύμφωνα με Το Βήμα.
Όπως αναφέρεται στους όρους λειτουργίας του Facebook όποιος «με σχόλια και αναρτήσεις προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο». Γι’ αυτό όποιος χρήστης προσβάλλεται από το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου έχει το δικαίωμα να το αναφέρει στους διαχειριστές, υποδεικνύοντάς το ως ακατάλληλο, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ.
Για «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών» και «κίνηση λογοκρισίας» κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου


