Να ματαιωθούν τα μέτρα με κάθε θυσία ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας
Να εξεγερθεί και να σταματήσει τα μέτρα που έρχονται καλεί την ελληνική κοινωνία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. «Τα μέτρα αυτά πρέπει να ματαιωθούν με κάθε θυσία» λέει και κατηγορεί τον ρπόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ότι «αντέδρασε στα εργασιακά, γιατί είδε ότι πάει για πολιτική εξαφάνιση, άφησε όμως να περάσουν ένα σωρό άλλα».
Να εξεγερθεί και να σταματήσει τα μέτρα που έρχονται καλεί την ελληνική κοινωνία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.
«Τα μέτρα αυτά πρέπει να ματαιωθούν με κάθε θυσία» λέει και κατηγορεί τον Φώτη Κουβέλη ότι «αντέδρασε στα εργασιακά γιατί είδε ότι πάει για πολιτική εξαφάνιση, άφησε όμως να περάσουν ένα σωρό άλλα».
«Αν υπάρχει εκ νέου επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, πρέπει να καταψηφίσουν τα μέτρα» σημειώνει και προβλέπει ότι οι διεργασίες κατά του μνημονίου «θα προκαλέσουν σεισμικές ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό».
Για τη λίστα Λαγκάρντ αναφέρει: «Πρέπει να τοποθετηθεί ο πρωθυπουργός. Θα τον καλέσω να το κάνει την ώρα του πρωθυπουργού. Η υπόθεση της λίστας λαγκάρντ είναι μια αισχρή κοροϊδία σε έναν λαό που ματώνει για να βγάλει πέρα τη ζωή του. Θα έπρεπε να ντρέπονται».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
