Στο εξωτερικό ο Αντώνης Σαμαράς, την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Με μία στάση στη Ρουμανία, όπου θα συμμετάσχει την Τετάρτη στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα μεταβεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες για την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου η Ελλάδα αναμένει μία θετική δήλωση από τους εταίρους της, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα δείχνουν να βαίνουν προς την ολοκλήρωσή τους.
Για την Ρουμανία αναχωρεί την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να συμμετάσχει Συνέδριο και τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Την Πέμπτη μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Στο Συνέδριο του ΕΛΚ έχουν κληθεί να συμμετάσχουν 16 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ.
Ακόμη, θα συμμετέχουν ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρόεδροι κομμάτων-μελών όπως και μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Ευρωκοινοβουλίου και εθνικών κοινοβουλίων.
Το πρωί της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την ίδια ημέρα.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega–εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros
- Κικίλιας: Οι αμερικανικές επενδύσεις σε ναυτιλία και ναυτιλιακές υποδομές θα φέρουν δυναμική ανάπτυξη
- Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί το νερό της Θεσσαλονίκης
- Με αυξημένα έσοδα και έξοδα ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου
