Συλλεκτικές φιγούρες αφιερωμένες στα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ
Η PLAYMOBIL, εγκαινιάζει φέτος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης PLAYMOBIL play & give, δημιουργώντας δύο συλλεκτικές φιγούρες για την στήριξη των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.
Το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, μεταφέροντας το μήνυμα ότι το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και προσφορά.
Η PLAYMOBIL HELLAS, πάντα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά σε ανάγκη, έλαβε την πρωτοβουλία, για πρώτη φορά διεθνώς να δημιουργήσει δύο συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών –πειρατής και πριγκίπισσα- για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό και τις αφιερώνει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του.
Οι συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.
Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν για ένα ξεχωριστό σκοπό.
Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών από αρχές Νοεμβρίου, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.
health.in.gr
- Έσε: «Ίσως αξίζαμε να έχουμε πάρει κάποιες νίκες – Προετοιμαζόμαστε μόνο για το τρίποντο με την Καϊράτ»
- Πανούκλα: Πώς ένα ηφαίστειο μπορεί να οδήγησε στη χειρότερη πανδημία της ανθρώπινης ιστορίας
- Έλενα Παπαρίζου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία – Η ανακοίνωση της δισκογραφικής
- Μύκονος – Σαντορίνη: Γιατί «βούτηξε» ο τζίρος της εστίασης
- Εργαζόμενοι στην Ευρώπη: Επιδεινώνεται η ψυχική υγεία τους και κανείς δεν ξέρει τι να κάνει γι’ αυτό
- Τρεις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Σίλβα της ΑΕΚ

