Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Λάσμε κόντρα στον Αρη στο Αλεξάνδρειο
Με την προϊστορία με το μέρος του, αλλά χωρίς τον Στέφαν Λάσμε θα παραταχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη (18:45), στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών. Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος «γύρισε» στη χθεσινή προπόνηση τον αστράγαλο του, εξετάστηκε σήμερα από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, το οποίο διέγνωσε ελαφρύ διάστρεμμα, όπερ σημαίνει ότι ο Λάσμε μετά την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας θα απουσιάσει και από αυτήν του ελληνικού πρωταθλήματος.
Με την προϊστορία με το μέρος του, αλλά χωρίς τον Στέφαν Λάσμε θα παραταχθεί αύριο ο Παναθηναϊκός στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη (18:45), στην πρεμιέρα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών.
Ο Γκαμπονέζος φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος «γύρισε» στη χθεσινή προπόνηση τον αστράγαλο του, εξετάστηκε σήμερα από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, το οποίο διέγνωσε ελαφρύ διάστρεμμα, όπερ σημαίνει ότι ο Λάσμε μετά την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας θα απουσιάσει και από αυτήν του ελληνικού πρωταθλήματος.
Στο μεταξύ, η προϊστορία των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι υπέρ των «πρασίνων». Στην ιστορία της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το ρεκόρ είναι 41-20, ενώ στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ είναι 38-8.
Μάλιστα, οι κυπελλούχοι Ελλάδας μετρούν 13 διαδοχικές νίκες επί του Άρη. Η τελευταία φορά που οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσεις ήταν την περίοδο 2007-08, όταν είχαν επιβληθεί 82-75.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας



