Η Δρ Έλενα Τσιτσάμη γράφει ένα βιβλίο για παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας
Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 18:30 µ.µ. στο Αµφιθέατρο του Χωρέµειου Ερευνητικού Κέντρου του Νοσοκοµείου Παίδων «Αγία Σοφία», παρουσιάζεται το βιβλίο της παιδορευµατολόγου Δρ Έλενας Τσιτσάμη «Πες µου Σοφία».
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
- Γεώργιος Χρούσος, διευθυντής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών,
- Πέτρος Σφηκάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ρευµατολογικής Εταιρείας,
- Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, παιδαγωγός-συγγραφέας,
- Δρ Ευάγγελος Ιντζίδης, εκπαιδευτικός γλωσσολόγος
Θα συντονίσει και θα σχολιάσει η Εύα Ντελιδάκη, δηµοσιογράφος, ενώ στην εκδήλωση θα συµμετάσχει η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.
Το βιβλίο προσεγγίζει την ευαίσθητη ψυχή του παιδιού προσπαθώντας να καλύψει το χάσμα που υπάρχει με τον θεράποντα ιατρό, αλλά και να μετριάσει τον τρόμο που προκαλεί στα παιδιά η είσοδος στο νοσοκομείο και η εκτέλεση κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων.
Προορίζεται κυρίως για παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά και για τους γονείς τους που ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απαλύνουν το ψυχολογικό πρόβλημα που συνοδεύει τη σωματική ταλαιπωρία των παιδιών τους.
health.in.gr
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Η πλούσια Αρκτική μήλον της έριδος για ΗΠΑ, Κίνα και Ρωσία
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]

