Η Δρ Έλενα Τσιτσάμη γράφει ένα βιβλίο για παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας
Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, στις 18:30 µ.µ. στο Αµφιθέατρο του Χωρέµειου Ερευνητικού Κέντρου του Νοσοκοµείου Παίδων «Αγία Σοφία», παρουσιάζεται το βιβλίο της παιδορευµατολόγου Δρ Έλενας Τσιτσάμη «Πες µου Σοφία».
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:
- Γεώργιος Χρούσος, διευθυντής της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστηµίου Αθηνών,
- Πέτρος Σφηκάκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ρευµατολογικής Εταιρείας,
- Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, παιδαγωγός-συγγραφέας,
- Δρ Ευάγγελος Ιντζίδης, εκπαιδευτικός γλωσσολόγος
Θα συντονίσει και θα σχολιάσει η Εύα Ντελιδάκη, δηµοσιογράφος, ενώ στην εκδήλωση θα συµμετάσχει η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.
Το βιβλίο προσεγγίζει την ευαίσθητη ψυχή του παιδιού προσπαθώντας να καλύψει το χάσμα που υπάρχει με τον θεράποντα ιατρό, αλλά και να μετριάσει τον τρόμο που προκαλεί στα παιδιά η είσοδος στο νοσοκομείο και η εκτέλεση κλινικοεργαστηριακών εξετάσεων.
Προορίζεται κυρίως για παιδιά που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά και για τους γονείς τους που ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να απαλύνουν το ψυχολογικό πρόβλημα που συνοδεύει τη σωματική ταλαιπωρία των παιδιών τους.
health.in.gr
- Πούτιν: Αν η Ουκρανία δεν επιθυμεί ειρηνική επίλυση, η Ρωσία θα πετύχει τους στόχους της με τη βία
- Ουκρανία: Η υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς κατηγορεί βουλευτές για δωροδοκίες – Έφοδοι σε κυβερνητικά γραφεία
- Τηλεκριτική μόνο για τους διαιτητές από τον Λανουά
- Όποιος ψάχνει, βρίσκει: Άνδρας «χάζευε» στο ίντερνετ – και ανακάλυψε ότι είναι εγγονός του Χίμλερ
- Συχνές εμφανίσεις, δραματικές δηλώσεις, κραυγαλέες στιλιστικές επιλογές – Συνεργάτες του Τραμπ τον αντιγράφουν
- Τι σημαίνουν τα γράμματα στις πινακίδες των αυτοκινήτων – Ποιες έχουν διαφορετικά χρώματα
