H Kingston Digital Europe Ltd, θυγατρική της Kingston Technology Company Inc., της Νο 1 ανεξάρτητης εταιρείας προϊόντων μνήμης στον κόσμο, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του δωρεάν online τουρνουά StarCraft II προς τιμή της επετείου 10 χρόνων της σειράς HyperX.

This is Kingston HyperX: Δείτε τα ξεκαρδιστικά επεισόδια

Από το 2002, τα προϊόντα HyperX αποτελούν επιλογή για τους gamers, ενθουσιώδεις χρήστες και κατασκευαστές συστημάτων. Το τουρνουά είναι ευκαιρία για την Kingston να σας ευχαριστήσει και να διοργανώσει ένα event στο οποίο θα ανταποδώσει την υποστήριξη στους πελάτες και τους οπαδούς της.

HyperX Champion

Παίκτες απ’ όλο τον κόσμο, θα ανταγωνιστούν online με στόχο να φτάσουν στο live τελικό στο Las Vegas, NV κατά τη διάρκεια της Διεθνούς CES 2013 τον Ιανουάριο. Επιπλέον, οκτώ προσκεκλημένοι επαγγελματίες παίκτες (pro gamer), θα βρεθούν στους κορυφαίους 16 και θα διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα χρηματικά βραβεία συνολικής αξίας 15.000 δολαρίων και τον τίτλο του πρώτου HyperX Champion.

Η εγγραφή στο τουρνουά είναι δωρεάν και ανοιχτή για όλους και ολοκληρώνεται σήμερα 27 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο online διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2012.

Ο live τελικός θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της διεθνούς CES 2013.

O πρώτος νικητής και HyperX Champion θα κερδίσει 7.000 δολάρια, ο δεύτερος 4.500 δολάρια, ο τρίτος $2,500 και ο τέταρτος κερδίζει $1,000.

«Στηρίζουμε τη βιομηχανία του gaming εδώ και 10 χρόνια που κυκλοφορεί η HyperX και μας έχουν στηρίξει κι εκείνοι» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό event για να μπορέσουμε να ευχαριστήσουμε στους οπαδούς και τους πιστούς πελάτες μας. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκείνους να ανταγωνιστούν μεταξύ τους και να κερδίσουν εξαιρετικά βραβεία.

  • Δείτε πληροφορίες για τους όρους, τους κανόνες, τη δομή του τουρνουά, τους χάρτες και τα βραβεία στην διεύθυνση http://hyperx.evilgeniuses.net/

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τις μνήμες της Kingston στο tech.in.gr

Η μνήμη HyperX red σχεδιάστηκε από την Kingston για νέους gamer, κατασκευαστές συστημάτων και καταναλωτές που ψάχνουν για μοντέρνες, υψηλής επίδοσης λύσεις αναβάθμισης σε λογικές τιμές.

Κιτ μνήμης που απευθύνονται σε χρήστες που φέρνουν στα όριά τους τα συστήματα με τους νεότερους επεξεργαστές της Intel, Ivy Bridge, φέρνει στην Ελλάδα η Kingston. Οι μνήμες Kingston HyperX είναι χρονισμένες στα 1600MHz, στα 2133MHz και στα 2400MHz και αναμένεται να φτάσουν σύντομα στα 2666MHz.

In.gr Τεχνολογία