Σε συγκεκριμένες ημερομηνίες η εξόφληση των χρεών του ΕΟΠΥΥ για το υπόλοιπο του 2012
Τη διαβεβαίωση ότι εντός των επόμενων ημερών θα εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί για τον Ιούνιο δίνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, συμπληρώνοντας ότι θα ανακοινωθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση φαρμακοποιών, γιατρών και κλινικών για το υπόλοιπο του 2012. Ο ίδιος, πάντως, βλέπει σκοπιμότητες πίσω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις, αφήνοντας αιχμές για κομματικά γραφεία που προστατεύονται από κάγκελα 5 μέτρων.
Τη διαβεβαίωση ότι εντός των επόμενων ημερών θα εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί για τον Ιούνιο δίνει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Επενδυτής» ο υπουργός συμπληρώνει ότι θα ανακοινωθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση φαρμακοποιών, γιατρών και κλινικών για το υπόλοιπο του 2012.
Σχετικά με το περιστατικό εισόδου συνταξιούχων στο γραφείο του ο υπουργός κάνει λόγο για σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από τις αυθόρμητες αντιδράσεις, αφήνοντας αιχμές για κομματικά γραφεία που προστατεύονται από κάγκελα 5 μέτρων.
«Ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να πείσουν ότι είναι δικαίωμά τους η κατάλυση της νομιμότητας και ενοχή η άρνηση της υποταγής.
» Σας θυμίζω ότι τα κομματικά τους γραφεία προστατεύονται από σιδερένια κάγκελα ύψους πέντε μέτρων και είναι απροσπέλαστα. Η υποκρισία περισσεύει.»
Τέλος, σχετικά με την ψήφιση του σκληρού πακέτου μέτρων από τη Βουλή ο κ. Λυκουρέντζος εκφράζει την άποψη ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων του θα εκπληρώσουν το χρέος τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Ντέρμπι πρωτιάς ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ, κρίσιμο ματς και ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν