Με δέκα άγνωστες ώς τώρα εταιρείες φαίνεται πως συνδέεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Νέα στοιχεία για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου από δέκα άγνωστες μέχρι σήμερα εταιρείες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία για τις εννέα εταιρείες έφθασαν στη Δικαιοσύνη ύστερα από άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία της γνωστής εταιρείας Ντρουμίλαν.
Όλοι αυτοί οι λογαριασμοί, που φέρονται να έχουν διακινήσει 8,7 εκατ. ευρώ, έχουν δεχθεί εμβάσματα τα οποία οι ανακριτικές αρχές συνδέουν με το σκάνδαλο των ΤΟR – Μ1.
Η δέκατη εταιρεία, που φέρει την επωνυμία S.D.G και εμφανίζεται ως ιταλική, ανήκει στον κατηγορούμενο, επίσης προφυλακισμένο επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη, και ασχολείται με real estate.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης


