Έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Την περασμένη εβδομάδα έγιναν έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας και διαπιστώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και άλλες σχετικές φορολογικές παραβάσεις.
Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά την περασμένη εβδομάδα, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.
Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε 10 καταστήματα, όπου σε 2 περιπτώσεις διαπίστωσαν φορολογικές και άλλες παραβάσεις.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:
• Σε οβελιστήριο, μη έκδοση 2 αποδείξεων
• Σε αναψυκτήριο μη έκδοση επτά 7 αποδείξεων και μη επίδειξη των φορολογικών βιβλίων.
Στη δεύτερη περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μετά το πέρας της έρευνας, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια ΔΟΥ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
- Τεττέη και Ρενάτο, οι δύο «αποδείξεις» της βελτίωσης του Μπενίτεθ
- Φάμελλος: Η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη ανήκουν σε όλους – Η κυβέρνηση μειώνει και τις δύο
