Τον χωρισμό της από τον Στρος-Καν επιβεβαίωσε η Αν Σινκλέρ
Μετά από μήνες φημών, η σύζυγος του Ντομινίκ Στρος-Καν, Αν Σινκλέρ επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Μιλώντας στη Le Parisien, η Σινκλέρ είπε ότι είναι σε καλή διάθεση, μετά τον χωρισμό της. Φήμες ήθελαν την Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμο η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα media ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post να διώχνει τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι τον Μάιο.
Μετά από μήνες φημών, η σύζυγος του Ντομινίκ Στρος-Καν, Αν Σινκλέρ επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους. Μιλώντας στη Le Parisien, η Σινκλέρ είπε ότι είναι σε καλή διάθεση, μετά τον χωρισμό της.
Φήμες ήθελαν την Αν Σινκλέρ, πλούσια κληρονόμο η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα media ως διευθύντρια σύνταξης του γαλλικού παραρτήματος της Huffington Post -ήταν δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου γαλλικού καναλιού μέχρι το 1997 που ο Ντομινίκ Στρος – Καν έγινε υπουργός Οικονομικών-, να διώχνει τον πρώην ισχυρό άνδρα από το σπίτι τους στο κεντρικό Παρίσι τον Μάιο.
Το ζεύγος είχε απειλήσει τον Ιούνιο με μήνυση το περιοδικό Closer που είχε δημοσιεύσει την είδηση του χωρισμού τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας μετά τον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν στο Μουσείο (pics, vid)
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη στιγμή – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας


