Ιασώ : Στα 62,7 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο πρώτο εξάμηνο 2012
Βελτίωση των περιθωρίων αλλά και αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα εμφάνισε ο όμιλος Ιασώ στο εξάμηνο, εμφανίζοντας οριακές ζημιές μετά τους φόρους.
Ειδικότερα, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, οι ζημίες του ομίλου διαμορφώθηκαν σε 0,9 εκατ. ευρώ, τα EBITDA σε 9,67 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών σε 62,76 εκατ. ευρώ.
Αναφορά πρέπει να γίνει στην επιβάρυνση των αποτελεσμάτων του α’ εξαμήνου του 2012 από τα αυξημένα χρηματοοικονομικά έξοδα κατά 2,77 εκατ. ευρώ σε επίπεδο ομίλου και 2,42 εκατ. ευρώ σε επίπεδο μητρικής εταιρείας που προέκυψαν από την αναδιοργάνωση του δανεισμού του Ομίλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν με ερωτεύεται» – Οι τέσσερις γάμοι και τα διάσημα love story της Μπριζίτ Μπαρντό
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων



