Δημοπρασία εντόκων γραμματίων για την άντληση κεφαλαίων έως 5 δισ. ευρώ
Δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, ύψους 3,125 δισ. ευρώ, θα γίνει την Τρίτη. Συνολικά, μέσω αυτής της έκδοσης ο ΟΔΔΗΧ μπορεί να συγκεντρώσει ποσό 5 δισ. ευρώ, ώστε να αποπληρωθεί (και) το ομολόγο ύψους 3,2 δισ. ευρώ που διακρατεί κυρίως η ΕΚΤ και λήγει στις 20 Αυγούστου.
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων, για την άντληση κεφαλαίων έως 5 δισ. ευρώ, προχωρά την Τρίτη το Δημόσιο, ώστε να αποπληρωθεί το ομόλογο, ύψους 3,2 δισ. ευρώ, που διακρατεί κυρίως η ΕΚΤ και λήγει στις 20 Αυγούστου.
Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορούν να υποβληθούν μη-ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 16 Αυγούστου μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικές, μη ανταγωνιστικές προσφορές έως επιπλέον 30% του δημοπρατούμενου ποσού.
Έτσι, συνολικά, μέσω αυτής της έκδοσης, ο ΟΔΔΗΧ μπορεί να συγκεντρώσει ποσό 5 δισ. ευρώ, περίπου, ώστε να αποπληρωθεί (και) το ομολόγο ύψους 3,2 δισ. ευρώ που διακρατεί κυρίως η ΕΚΤ και λήγει στις 20 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη έχει πρόβλημα, λένε οι ακαδημαϊκοί: «Είναι ένα χάος»
- «Παραμίλησε» ο κόσμος με την ραμπόνα του Σερκί
- Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- Στρεφέτσα: «Κυνηγούσα πολύ αυτό το γκολ – Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με Καϊράτ»
- Χανιά: Θλίψη για τον θάνατο του Κωνσταντάκη Κανάκη, αθλητή μπάσκετ με αμαξίδιο
- Κόντης: «Δεν έχουμε την εικόνα που θέλουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά»


